آر تی ام | RTM | READ THE MARKET | سایت آر تی ام

چکیده ی RTM با RAMAN

خلاصه ای از آر تی ام با RAMAN

| RTM by RAMAN | 

آر تی ام

این اسم های قشنگی که در آر تی ام به گوش تان خورده ، چه هستند ؟

FTR = یعنی عدم بازگشت !

در اصل یک دبل اینگلف ( یا اینگلف دوگانه ) است . ابتدا قیمت یک سطح کلیدی ( Key Level ) را اینگلف می کند ، سپس یک اصلاح ( پول بک ) داریم ، و بعد از آن یک اینگلف ثانویه در سمت بالا . در ادامه زیر این پست عکسی که FTR را نشان می دهد قرار خواهیم داد .

حالا ، فلگ لیمیت ( FLAG Limit / FL ) چیست ؟

حد پرچم یا فلگ لیمیت چیزی نیست جز یک محدوده پویا که در بازار تشکیل می شود ، در حالی که قیمت یک حرکت پرتابی در جهت روند دارد . آن ها از یک محدوده تشکیل شده اند . این محدوده ، همان طور که اسمش می گوید ، یک سطح بالا و یک سطح پایین دارد ، که ما به آن ها می گوییم : حد بالای پرچم ( HFL ) و حد پایین پرچم ( LFL ) .

Flag Limit به چه شکل است ؟

در آخر یک عکس برای کمک به این موضوع قرار می دهیم .

چطور از Flag Limit استفاده می کنیم ؟

FL یک سطح کلیدی پویا ( Dynamic Key Level ) در قیمت به شما می دهد . که می شود از آن برای تعیین جهت حرکت بعدی قیمت استفاده کرد . این جهت با شکست HFL یا LFL تایید می شود .

چرا Flag Limit ها مهم هستند ؟

چون ذاتاً پویا / داینامیک هستند و یک ناحیه ی عرضه و تقاضای واقعی را در بازار های پویا ( داینامیک ) به ما می دهند .

تفاوت بین بازار پویا و ایستا ( داینامیک و استاتیک ) چیست ؟

یک ناحیه ی عرضه و تقاضای ساده ای که ما آن را علامت می زنیم ، ذاتاً استاتیک است . ما فکر نمی کنیم که سفارش ها به محض شکل گیری یک منطقه ثبت شده باشند . اما در واقعیت ، بازار ها ذاتاً پویا هستند . به این معنی که سفارش ها دائم در حال ورود و خروج از بازار هستند . پس FL نسبت به ناحیه ی عرضه و تقاضای سنتی برتری دارد ، چون FL ذاتاً پویا است .

پس تا اینجا ، فهمیدیم که FL و FTR چه هستند !

لازم به ذکر است که FTB کاملاً متفاوت است ! FTB مخفف First Time Back می باشد . وقتی قیمت برای اولین بار به سطحی که شما تعیین کرده اید بر می گردد ، چون برای اولین بار دارد بر می گردد به آن سطح ، به همین دلیل به آن FTB می گویند . اگر قیمت برای بار دوم به آن سطح برگردد ، به آن 2TB ( دومین بار برگشت ) می گویند . برای بار سوم نیز به آن 3TB ( سومین بار برگشت ) می گویند و الی آخر … ! FL و FTR ستاپ می باشند و FTB در اصل برگشت قیمت به آن سطح برای اولین بار است .

حالا شما دو ستاپ را می شناسید = FTR و FL !

توجه کنید که فلگ و فلگ لیمیت را با هم اشتباه نگیرید ! ما در حال حاضر درباره ی فلگ لیمیت ها حرف می زنیم . یک رالی یا دراپ طولانی ساده که بعد از آن یک کف یا سقف داشته باشد ، پرچم نامیده می شود و فلگ لیمیت یک مفهوم متفاوت می باشد که در آخر عکس آن را قرار خواهیم داد .


خب ، وقتی فهمیدیم که باید به دنبال چه ستاپی بگردیم ، حالا نوبت گرفتن تأیید می شود !

برای تایید از ابزار های زیر استفاده می کنیم 👇 :
CP = فشردگی | Compression
3D = تری درایو | 3Drive

با CP شروع می کنیم :

CP می تواند انواع مختلفی داشته باشد اما ایده اصلی آن همیشه یکی است = ” قیمت با بالا رفتن ، می ریزد ! “ . یعنی وقتی قیمت به سمت بالا حرکت می کند ، تمام تقاضایی که در راهش ساخته را دارد مصرف می کند ! یعنی اگر دیدید در زمان بالا رفتن قیمت کلی تقاضا در حال تشکیل شدن است و همه ی آن ها موقع بالا رفتن قیمت تست می شوند ، شما با یک CP مواجه شده اید .

آر تی ام

هر زمان چیزی مانند این را در چارت مشاهده کردید که نشان میدهد تقاضایی وجود ندارد اما قیمت به سمت بالا حرکت می کند ، وقتی که قیمت به یک عرضه ( ترجیحا FTR یا FL یا QM یا هر عرضه ی واقعی دیگر ) برسد ، قیمت قرار است همانند آبشار پایین بیاید زیرا هیچ چیزی جلوی سقوطش را نمی گیرد و این CP است ! ( که البته انواع مختلفی دارد ) .

تاییدیه دوم ما 3Drive است :

تری درايو چيست ؟ تری درايو برای ما یک تایید است که یک برگشت احتمالی را نشان می دهد و توسط استیو دبلیو ( بنیان گذار No Brainer Trades ) ابداع شده است .

3Drive به چه شکل است ؟

rtm

یک الگوی 3Drive جایی است که سومین سر ( کندل ) به یک ناحیه ی عرضه ی واقعی نفوذ می کند و بعد از نفوذ ، قیمت معکوس می شود .

حالا می رویم سراغ تایید سوم :

تا این قسمت از کار ، دو تایید را که نام آن ها CP و 3Drive می باشند را شناخته ایم .

تاییدیه سوم دستکاری ( مانیپولیشن ) نامیده می شود !

دستکاری روان شناختی ( مهندسی افکار عمومی به انگلیسی : Manipulation ) نوعی از تأثیر اجتماعی است که هدف آن تغییر رفتار یا ادراک دیگران به ویژه عوام از طریق تاکتیک های غیر مستقیم ، فریبکارانه یا ناشایست است .

تاییدیه دستکاری ( حقه زدن ) دو نوع می باشد :

۱ – دستکاری FO
۲ – دستکاری SR

ما فقط در مورد دستکاری FO صحبت می کنیم زیرا توضیح دادن دستکاری SR شاید از حوصله شما خارج باشد و این پست را از هدف اصلی خود که خلاصه کردن آر تی ام می باشد دور کند !

FO چیست ؟

وقتی قیمت در یک ساختار V شکل به یک سطح بر می گردد ( ریتریس ) و چند ناحیه‌ ی همگرا خیلی نزدیک به هم باشند ، احتمال آن زیاد است که قیمت از ناحیه ی اول رد شود تا به ناحیه ی دوم برسد و بعد برگردد عقب .

FO به چه شکل است ؟

آر تی ام

برای اینکه حد ضرر ( SL ) ما توسط FO زده نشود ، سعی می کنیم SL را فراتر از همه ی این Zone های تلاقی بگذاریم . به این Zone بر اساس گفته ی گری دیتون ، نقطه ی درد ( Point of Pain ) یا بر اساس RTM ، سطح حداکثر درد ( Max Pain Level ) یا MPL می گوییم .


تا الان چه چیز هایی یاد گرفته ایم ؟

دو عدد ستاپ کلیدی داریم : FTR و Flag Limit ، همچنین ۳ عدد تأیید کلیدی داریم که با این ستاپ ها مرتبط هستند : 1- CP : به طور کلی پنج الی شش نوع فشردگی داریم . 2- 3Drive : پیدا کردن سه تا درایو در بازار صعودی آسان تر است زیرا شورت کردن بازار همیشه بهتر از بای کردن آن است . چون وقتی شورت می گیرید ، احساسات نامنظم بازار به نفع شما است . البته 3Drive در بازار های نزولی نیز خیلی خوب جواب میدهد 3- دستکاری کاذب ( Fake Out Manipulation ) : حد ضرر خود را فراتر از Zone های نزدیک یا فراتر از خط حمایت و مقاومت ( SR ) چارچوب زمانی بالاتر ( HTF ) بگذارید تا توسط یک Fakeout زده نشود . حالا که تمام این ها را کنترل کردید ، مورد سوم که موردی اختیاری است چیزی نیست جز یک تأیید اضافی ، که می تواند هر چیزی باشد که شما با آن راحت تر هستید ، مانند : الگوی QM ، میانگین متحرک ( MA ) ، MACD ، RSI ، ایچیموکو ، خطوط روند ، کانال های روند و غیره . در آخر و خیلی مهم ، پیشنهاد می کنیم حتی اگر در تایم فریم های پایین معامله می کنید ، خطوط حمایت و مقاومت اصلی ( SR ) چارچوب زمانی بالاتر ( HTF ) را بر روی چارت خود علامت گذاری کنید . این کار به FTR و تأیید های دیگر شما کمک می کند .

خب ، یک FTR به چه شکل است ؟

RTM

تصویر بالا شکلی است که یک FTR به نظر می رسد . از دو عدد اینگلف تشکیل شده است : اولی وقتی یک سطح کلیدی اینگلف می شود ، دومی وقتی بعد از یک اصلاح ، یک سقف جدید زده می شود ( اینگلف نزدیک ترین عرضه ) نکته مهم در مورد FTR این است که باید مطمئن بشوید که اصلاح به اورجین کل حرکت صعودی برخورد نکرده باشد . پس از اینگلف سطح کلیدی ، اصلاح می تواند یا تا سطح کلیدی باشد ، یا بالاتر از سطح کلیدی ، یا پایین تر از سطح کلیدی . FTR لزوما یک خط SR نیست ، یک سطح یا ناحیه ی کلیدی است . پس اگر یک ساختار مشابه با نواحی SD به جای خط SR اتفاق بیفتد ، باز هم می توانید یک ناحیه علامت بزنید . ( فقط به SR ها وابسته نباشید ) .

آر تی ام

آر تی ام

در مورد دوم FTR با یک ناحیه به عنوان سطح کلیدی ساخته شده است . هر دو از اهمیت یکسانی برخوردار هستند . بنابراین هر دو نوع FTR را می توان به شیوه مشابهی معامله کرد .

حالا وقتی که یک چارت را باز می کنید :

مرحله اول : خطوط حمایت و مقاومت MAJOR SR را در HTF و ITF ( تایم فریم میان مدت ) علامت گذاری کنید .

مرحله دوم : نزدیک ترین و دومین نزدیک ترین FTR ( ناحیه ی SR یا SD ) را علامت گذاری کنید و مطمئن شوید که FTR ناحیه ی فرش / تازه ای است .

مرحله سوم : وقتی قیمت به ناحیه ی FTR علامت‌گذاری شده نزدیک می شود ، تأیید ها ( CP، 3DRIVE ، FO ) را بررسی کنید . مانند چارت FTR دومی که تصویرش را قرار دادیم ، ورود یک ناحیه ی فیک اوت بود زیرا یک ناحیه ی تقاضای تازه شکل گرفت که به ناحیه FTR نرسید .

مرحله چهارم : به هم افزایی یا نواحی بسیار نزدیک به سطح FTR خود که می تواند یک FO ایجاد کند ، توجه کنید تا بتوانید SL را فراتر از این سطوح قرار دهید .

مرحله پنجم : ستاپ را دوباره بررسی کنید ! نگاهی به آن بیندازید و ببینید چگونه پیش می رود ( و مطمئن شوید که ریسک به ریواردتان بیشتر از یک به سه باشد ) .


| موفق باشید |

ممکن است بپسندید...

8 دیدگاه

  1. ali f گفت:

    ترجیحا فرق نداره چه ICT چه RTM بلاخره دیتای لول ۱ محسوب میشه دوستان بنظرم پشت پرده رو در دیتای لول ۲ ( اوردر فلو یا والیوم ) جستجو کنید تازه متخصص شدین برین سمت هیت مپ یا بوک مپ ( دیتای لول ۳ ) تازه اینجا میگین به خودتون تازه به قلمرو تریدرها خوش آمدین بنده با ۱۵ سال تجربه در مارکت با اینکه الگوترید و اکسپرت ادوایزر ساز بودم فهمیدم هیچی بلد نیستم و در اصل تو دور باطل و لوپ تکراری بودن تازه بعد دیتای لول ۲ و ۳ فهمیدم اصل داستان کجاست من کیم و بانک ها چه کاری با ما میکنن
    رد پای بزرگان ترکیبی از ICT + Volume Trade + bookmap
    خروجی بهتون میده که فکر کنم خودتون باورتون نشه

  2. Amanda گفت:

    بذار ببینیم امشب چقدر می تونیم اینکارو بکنیم

  3. SNIPER گفت:

    👌👌👌👌

  4. شیرازی گفت:

    مي توني حدس بزني که الان چه حسي دارم . عالی بود

  5. ali1705 گفت:

    با سلام.
    به جرعت می تونم بگم یکی از استاید با تجربه و کار بلد دنیای ترید هستن ایشون

  6. Amir گفت:

    سلام

  7. shayan گفت:

    👌👌👌

  8. داریوش گفت:

    راجب فلگ لیمیت ها اگر میشه یک پست اختصاصی با شماتیک درست کنید و قرار بدید خیلی عالی میشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *